#DissenyWeb

Webstilistas

Creadors de Webs a mida

Analitzem les necessitats del teu negoci i creguem el teu web a mida, mostrant l’informació d'una forma senzilla per a l'usuari (dissenys User Friendly). Utilitzem els patrons de disseny més estesos per solucionar necessitats de dissenys complexos i que cap usuari es perdi.

Dissenys atractius, moderns, amb animacions CSS3, totalment adaptades als nous dispositius, tant tablets com a mòbils (Responsive Design).

Realitzem SEO orgànic o natural que suposa el 30% de posicionament en cercadors gràcies a una arquitectura i estructura eficient que optimitza el teu web.

 • Artisteo. Wordpress, HTML5, CSS3, PHP. Diseño gráfico y web. Wordpress. Indesigners, estudio diseño y web en palma de mallorca
 • CINNAMON MARKETING

  Empresa de Màrqueting i Comunicació a Palma de Mallorca que es presenten com "un conjunt de valors, gestió emocional i el gust per un assessorament estratègic en el Màrqueting i la comunicació exquisit i equilibrat."

  Projecte

  Restyling de logo, Look&Feel i producció del seu website.

  Tecnologia

  HTML5

  Website

  http://www.cinnamon.marketing

 • Artisteo. Wordpress, HTML5, CSS3, PHP. Diseño gráfico y web. Wordpress. Indesigners, estudio diseño y web en palma de mallorca
 • ARTISTEO Y COPAS

  Disseny i maquetació web per a la secció de cursos i events d'Aristeo Taller a Palma de Mallorca. Realitzada en WordPress.

  Tecnologia

  WordPress

  Website

  www.artisteotaller.com

 • QUINA CREU. HTML5, CSS3. Diseño gráfico y web. Wordpress. Indesigners, estudio diseño y web en palma de mallorca
 • QUINA CREU

  Un dels millors i més pintorescs restaurants de Palma.
  Disseny i maquetació de la web adaptada i enfocada per a l'ús des de smartphones. Realitzada en HTML5 en 3 idiomes.

  Tecnologia

  HTML5, CSS3

  Website

  www.quinacreu.com

 • Web responsive VacationsPal
 • VACATIONS PAL

  Es un sistema de gestió de canals de venda per a petits hotels i apartaments turístics: Dissenyem i maquetem una web responsive solucionant problemes complexos com una taula funcional i intuïtiva visible en tots els dispositius, mòbils i tablets.

  Tecnologia

  HTML5, Animacions CSS3

  Website

  www.vacationspal.com

 • Newsletters
 • NEWSLETTERS

  Disseny i maquetació de newsletters adaptades a tots els gestors de correu i dispositius. Preparem campanyes i donem suport a l'hora d'enviar-les amb Mailchimp. Dissenyem i maquetem campanyes des de les webs realitzades amb WordPress.

  Tecnologia

  MailChimp, HTML5, Wordpress.

  Clients

  Yourtoo

  Holiday Plus

  VacationsPal

  Sborl

  ICAA

 • Web Wordpress Sborl
 • SBORL

  Disseny i maquetació web de la Societat Balear d'Otorinolaringologia, realitzada en WordPress amb base de dades de doctors, notícies , calendari d'esdeveniments i cursos.

  Tecnologia

  WordPress, HTML5, CSS3, PHP

  Website

  www.sborl.es

 • Web Wordpress Restaurante Bocalto
 • BOCALTO

  És un restaurant de disseny modern situat en Sa Gerreria, casc antic de Palma. Disseny i maquetació de la web presencial en la linea del restaurant. Feta en Wordpress per 3 idiomes.

  Tecnología

  WordPress, HTML5, CSS3

  Website

  www.bocalto.com

 • Diseño Web Travelplan
 • TRAVELPLAN

  "Look & feel" realitzat per a la web de Travelplan, l'agència de viatges majorista del Grup Globalia. Constituïda en 1986, és el primer touroperador del mercat espanyol tant en nombre de destinacions ofertes com en passatgers.

  Website

  www.travelplan.es

Indesigners Indesigners és un estudi de disseny gràfic i web, situat a Palma de Mallorca, Espanya. Des de la seva fundació l'any 2013, hem crescut tant a nivell professional com a nivell personal, comptant amb col•laboradors que ens han aportat el seu coneixement i han fet possible la realització aquest projecte.

Ens agrada dir que Adobe va crear Indesign, i que creen, dissenyen i imaginen. I és que des del naixement Adobe Indesign, l’any 2001, en la seva versió 1.5, fins a dia d'avui, aquest programa d'edició gràfica, s'ha convertit en la nostra millor eina de treball.

Hem ampliat el nostre catàleg de serveis a disseny de pàgines web, adreça d'art, branding i identitat corporativa. Nous temps per a aquest estudi de disseny que continua amb la mateixa passió i dedicació des de la seva fundació.