Loader Logo

#Editorials

Catàleg de viatge

Client

Travelplan

Tecnologia

Indesign, Photoshop & Illustrator

Any

2019

Nova línia creativa dels catàlegs de viatge de Travelplan per a la temporada 2019-2020.
La maqueta original ha estat redissenyada al complet, des de l'ús de nova tipografia, distribució de continguts, reajustament de quadrícula i textos de presentació.


20 catàlegs produïts que sumen més de 10.000 pàgines maquetades.

Issuu

Tots els catàlegs estan publicats online al nostre canal d'issuu.com/indesigners.es

Pàgines d’imatge

Direcció d'art i redacció dels textos creatius per les noves pàgines d'imatge comuns en tots els catàlegs. Aquestes pàgines defineixen els valors corporatius del grup, així com els avantatges de l'empresa.

En aquesta temporada cada plec és un llenç en blanc i cada color un viatge per realitzar. L'ús d'aquarel•les i traços que es transformen en imatges evocadores, transmeten aquest esperit viatger per escriure una nova història en la seva memòria.

Pàgines de contingut

El reticle està creat per adaptar-se als diferents formats de contingut: establiments, circuits i combinats, amb l'objectiu principal d'aconseguir el major equilibri en les diferents composicions i la major llegibilitat de les pàgines. L'ús de taques de text a una columna, l'absència d'icones per textos destacats, i el tall diagonal de les fotos en l'extrem inferior, aporten un aire fresc al model estàndard en la composició editorial d'aquest tipus de catàlegs.

Indesigners Indesigners és un estudi de disseny gràfic i web, situat a Palma de Mallorca, Espanya. Des de la seva fundació l'any 2013, hem crescut tant a nivell professional com a nivell personal, comptant amb col•laboradors que ens han aportat el seu coneixement i han fet possible la realització aquest projecte.

Ens agrada dir que Adobe va crear Indesign, i que creen, dissenyen i imaginen. I és que des del naixement Adobe Indesign, l’any 2001, en la seva versió 1.5, fins a dia d'avui, aquest programa d'edició gràfica, s'ha convertit en la nostra millor eina de treball.

Hem ampliat el nostre catàleg de serveis a disseny de pàgines web, adreça d'art, branding i identitat corporativa. Nous temps per a aquest estudi de disseny que continua amb la mateixa passió i dedicació des de la seva fundació.